Vartiointi

Kauden 2017 vartiointi on alkanut 2.5.2017 ja päättyy 1.10.2017. Vartiointijärjestelmä on tämän kauden osalta jo sulkeutunut, jos sinulla olisi tarvetta vaihtaa vuoroa loppukauden aikana - se tulisi tehdä pääsääntöisesti päittäin sopien suoraan toisen venepaikanhaltijan kanssa.

Muistutuksena, että vartiointivelvollisuus on eräs jäsenen tärkeimmistä velvollisuuksista, ja meidän kaikkien yhteinen etu, joka auttaa ehkäisemään varkauksia mutta myös valvoo veneitä ja tarttuu tarvittaessa toimeen esim. myrskyllä tai erilaisten vikojen sattuessa (tulipalo, uppoaminen). Sääntöjemme puitteissa vartiointivuoron laiminlyönnistä on määrätty 250 € suuruinen sakko. Muistuttaisin myös että useampi vartioinnin peräkkäinen laiminlyönti johtaa venepaikan menetykseen.

Jos et itse pääsisi vartioimaan, voi vuoron suorittaa myös sukulaisesi tai kaverisi. Lisäksi EMK on saannut tiedot seuraavilta jäseniltämme, jotka ovat myös käytettävissä varavartijoiksi:
Jan Smeds 045-2350909, Markus Lindholm 040-5495297 ja Robert Liias 040-0536254

Lisää tietoa vartioinnista vartiointiohjeesta (katso alisivu) ja vartiotuvassa olevasta mapista, tai vartiopäälliköltä (Jan Tjurin, 050 4821028, jan.tjurin [at] nokia.com)

---------------------------------------

Vartiointijärjestelmän linkki ja ohjeet:

Tervetuloa Espoon Merenkävijöiden sähköiseen vartiointijärjestelmään. Voit tehdä järjestelmässä vartiovuorovarauksen, täyttää vartiopäiväkirjaa ja katsoa satama-alueen kamerakuvia. Lisäksi voit varata talvisäilytyspaikan sekä Haukilahteen että Suomenojalle.

Kirjaudu järjestelmään henkilökohtaisilla tunnuksillasi. Jos jostakin syystä et ole niitä saanut, tai olet ne hukannut, niin rekisteröidy uudelleen kohdasta ’rekisteröidy tässä’ tai ota yhteys toimistoon.

 Ennen vartiovuoron varausta, tarkistathan tietojesi oikeellisuuden ohjelman kohdasta ’omat tietoni’. Itse vartiovuoron varaus tehdään kohdasta ’vuorojen valinta’. Seuraa ohjeita ja varaa itsellesi sopiva vuoro.

Jos tarvitset apua tai sinulla on ongelmia varauksen kanssa, niin ota yhteys vartiopäällikköön tai toimistoon.

KLIKKAA TÄSTÄ VARTIOINTIJÄRJESTELMÄÄN