Vartiointi

Kauden 2017 vartiointi alkaa 2.5.2017, vartionvuorot on varattavissa 3.4 - 15.5.2017 allaolevan vartiojärjestelmälinkin kautta tai toimistosta sen aukioloaukoina.

---------------------------

Tervetuloa Espoon Merenkävijöiden sähköiseen vartiointijärjestelmään. Voit tehdä järjestelmässä vartiovuorovarauksen, täyttää vartiopäiväkirjaa ja katsoa satama-alueen kamerakuvia. Lisäksi voit varata talvisäilytyspaikan sekä Haukilahteen että Suomenojalle.

Kirjaudu järjestelmään henkilökohtaisilla tunnuksillasi. Jos jostakin syystä et ole niitä saanut, tai olet ne hukannut, niin rekisteröidy uudelleen kohdasta ’rekisteröidy tässä’ tai ota yhteys toimistoon.

 Ennen vartiovuoron varausta, tarkistathan tietojesi oikeellisuuden ohjelman kohdasta ’omat tietoni’. Itse vartiovuoron varaus tehdään kohdasta ’vuorojen valinta’. Seuraa ohjeita ja varaa itsellesi sopiva vuoro.

Jos tarvitset apua tai sinulla on ongelmia varauksen kanssa, niin ota yhteys vartiopäällikköön tai toimistoon. Tarvittaessa voit käyttää myös varavartijaa (sukulaisesi, ystäväsi ym.), mutta vastuu säilyy aina sinulla.

EMK on saannut tiedot seuraavilta jäseniltämme, jotka ovat myös käytettävissä varavartijoiksi:
Jan Smeds 045-2350909, Markus Lindholm 040-5495297 ja Robert Liias 040-0536254

KLIKKAA TÄSTÄ VARTIOINTIJÄRJESTELMÄÄN